top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαKim Homais

Βρείτε την τέλεια τράπεζα ισχύος για τη συσκευή σας: Ένας οδηγός για την επιλογή της σωστής ισχύος


Κάντε εύκολη την αναζήτηση για το επόμενο power bank κατανοώντας πώς να επιλέξετε τη σωστή ισχύ για τις συσκευές σας.


Όταν πρόκειται για φορητή ισχύ, οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τον αριθμό των χιλιοστών ωρών (mAh) που έχει μια μπαταρία.


Εξάλλου, τα 10.000 mAh είναι περίπου αρκετά για να φορτίσετε ένα τυπικό iPhone τρεις φορές, επομένως είναι σαφώς ένα σημαντικό μέτρο της χωρητικότητας μιας μπαταρίας, αλλά δεν είναι το μόνο που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα power bank.


Δεν έχει νόημα να αποκτήσετε ένα ικανό power bank σαν αυτό, εκτός και αν έχετε τη σωστή ισχύ.


Σε αυτόν τον οδηγό, θα μιλήσουμε για το γιατί η βατ είναι εξίσου σημαντική με τα mAh όταν επιλέγετε τη σωστή τράπεζα ισχύος για τη συσκευή σας. Θα σας δώσουμε επίσης μερικές συμβουλές για το πώς να επιλέξετε την τέλεια ισχύ για τις ανάγκες σας. Είτε λοιπόν αναζητάτε ένα power bank για τη φόρτιση του smartphone ή του φορητού υπολογιστή σας, σας έχουμε καλύψει!


Τι είναι το Wattage ενός Power Bank;


Το Wattage είναι το μέτρο της ισχύος που μπορεί να παρέχει μια συσκευή.


Συνήθως εκφράζεται σε watt (π.χ. 10 W), που σας λέει πόση ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να παραδοθεί στη συσκευή σας ταυτόχρονα. Επομένως, εάν η συσκευή σας χρειάζεται περισσότερα από 10 W, θα πρέπει να βρείτε ένα power bank με υψηλότερη ισχύ.


Εάν τα mAh έχουν να κάνουν με τη χωρητικότητα του power bank σας, η wattage αφορά τον τρόπο με τον οποίο το power bank παίρνει την ενέργεια από τον εαυτό του και τη δίνει στη συσκευή σας.


Η διαφορά μεταξύ mAh και Watts


Και πάλι, τα mAh και τα Watts είναι δύο διαφορετικές μετρήσεις.


mAh (milliamps ώρες) μετρά τη χωρητικότητα μιας μπαταρίας ή πόσο καιρό μπορεί να τροφοδοτήσει κάτι. Το Wattage είναι ένα μέτρο της ποσότητας ισχύος που μπορεί να παραδοθεί ταυτόχρονα. Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο μετρήσεων είναι σημαντικό να κατανοήσετε όταν επιλέγετε ένα power bank για τη συσκευή σας.


Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα smartphone με μπαταρία 1000 mAh και χρειάζεται ισχύ 10 W για γρήγορη φόρτιση, τότε θα πρέπει να βρείτε μια τράπεζα ισχύος με ισχύ εξόδου μεγαλύτερη από 10 W. Διαφορετικά, η διαδικασία φόρτισης θα να είσαι πολύ πιο αργός.


Αυτό μπορεί να είναι προβληματικό. Εάν τα watt είναι πολύ χαμηλά και δεν ταιριάζουν, η αργή φόρτιση μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση ενώ σιγά-σιγά βλάπτει τη συνολική υγεία της μπαταρίας.


Επιλέγοντας τη σωστή ισχύ για τη συσκευή σας


Όταν πρόκειται να επιλέξετε τη σωστή ισχύ για τη συσκευή σας, ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου:


- Τα smartphone απαιτούν συνήθως ισχύ 5W-10W.

- Τα tablet συνήθως απαιτούν ισχύ 10W-15W.

- Τα Chromebook απαιτούν συνήθως ισχύ 35W-45W.

- Οι φορητοί υπολογιστές συνήθως απαιτούν ισχύ 30W-50W.


Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις απαιτήσεις ισχύος για τη συσκευή σας πριν επιλέξετε ένα power bank και βεβαιωθείτε ότι είναι υψηλότερο από την αναφερόμενη απαίτηση.


Για παράδειγμα, εάν ο φορητός υπολογιστής σας απαιτεί ισχύ 15 W, τότε θα θέλετε να επιλέξετε μια τράπεζα ισχύος με ισχύ εξόδου τουλάχιστον 20 W.


Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να επενδύσετε σε ένα power bank που προσαρμόζεται ανάλογα στη συσκευή σας.


The Veger Power Bank: Μια επιλογή υψηλής απόδοσης


Αν ψάχνετε για ένα power bank υψηλής απόδοσης με άφθονη ισχύ, τότε θα πρέπει να ελέγξετε τη σειρά Veger power banks υψηλής ισχύος.


Έχοντας απίστευτα ισχύ 100 W, αυτά τα power banks μπορούν να φορτίσουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές συσκευές και τα gadget σας. Συνδυάστε το με 56.000 mAh, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να φορτίσετε κάθε συσκευή που παίρνετε μαζί σας εν κινήσει.


Από smartphone και tablet μέχρι πλήρεις φορητούς υπολογιστές και MacBook, αυτά τα power banks διαθέτουν όλα όσα χρειάζεστε για να προσαρμόσετε την ισχύ τους ώστε να ταιριάζει στη συσκευή που φορτίζουν.


Κάθε τράπεζα διαθέτει ακόμη και έξυπνες τεχνολογίες που προστατεύουν τα gadget σας από υπερθέρμανση, υπερτάσεις ρεύματος και σορτς. Και, φυσικά, παρέχουν επίσης γρήγορη φόρτιση και μπορούν να φορτίζουν πολλές συσκευές ταυτόχρονα.


Όλα όσα χρειάζεστε για να κρατάτε φορτισμένο ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.


Συμπέρασμα


Η σωστή ισχύς είναι εξίσου σημαντική με τα mAh όταν πρόκειται να επιλέξετε ένα power bank για τη συσκευή σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις απαιτήσεις ισχύος για τη συσκευή σας και επιλέξτε ένα power bank που πληροί ή υπερβαίνει την δηλωμένη απαίτηση. Και αν ψάχνετε για μια επιλογή με άφθονη ισχύ, ρίξτε μια ματιά στη σειρά τροφοδοτικών της Veger! Ελπίζουμε αυτός ο οδηγός να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο power bank για τη συσκευή σας.


Καλή φόρτιση!

43 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Kommentare


bottom of page