top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαKim Homais

Πώς να επιλέξετε ένα κατάλληλο power bank για ταξίδια το 2022


Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε εθισμένοι στα gadget μας για επικοινωνία, ψυχαγωγία, πραγματοποίηση πληρωμών και άλλους ζωτικούς σκοπούς σε αυτή τη σύγχρονη εποχή. Δεν είναι και κακό πράγμα. Για τους τουρίστες ή τους ταξιδιώτες, gadget όπως κάμερες, smartphone και tablet είναι ιδιαίτερα υπέροχα λόγω του μικρού βάρους και των μικρών τους διαστάσεων και των βασικών δυνατοτήτων πολυμέσων τους.


Ωστόσο, δεν τείνουν τίποτα περισσότερο από το νεκρό βάρος εάν τους τελειώσει ο χυμός. Για αυτόν τον λόγο, οι περισσότεροι ταξιδιώτες προτιμούν να κουβαλούν power bank για να κρατούν τις συσκευές τους ενεργές ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε χωρίς καμία ταλαιπωρία. Τα Power Banks διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, βάρη και χωρητικότητες. Χωρίς να πιάνουν πολύ χώρο στο σακίδιό σας, αυτά τα ηλεκτρικά σπίτια μπορούν να εξαντλήσουν τα gadget σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε καλή προσφορά, ακολουθούν ορισμένα ζωτικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός power bank για ταξίδια:


Επιλέξτε τη σωστή χωρητικότητα που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς


Περισσότερη χωρητικότητα ή mAh στο power bank σας σημαίνει περισσότερη ενέργεια στο εσωτερικό για να φορτίσετε τις συσκευές σας πολλές φορές. Έχοντας αυτό κατά νου, πρέπει να αναρωτιέστε γιατί να μην επιλέξετε αυτό με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα. Λοιπόν, δεν είναι τόσο απλό γιατί οι μπαταρίες που μεταφέρουν περισσότερη ισχύ ζυγίζουν επίσης περισσότερο και γενικά μεγάλο σε μέγεθος, το οποίο δεν είναι κατάλληλο για ταξίδια. Εάν μεταφέρετε συσκευές με χωρητικότητα μπαταρίας 5000mah η κάθε μία ή λιγότερο, ένα power bank με χωρητικότητα 20000mah και πολλαπλές θύρες φόρτισης ταιριάζει καλύτερα σε αυτήν την περίπτωση χωρίς να προσθέτει πολύ βάρος στις αποσκευές σας. Τα περισσότερα άτομα, φορτίζουν τα power banks τους κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά σε περίπτωση που βρεθείτε κολλημένοι σε χρονικά όρια, φροντίστε να δώσετε προσοχή και στην ταχύτητα φόρτισης του power bank.


Η έξοδος όλων των power banks δεν είναι ίδια


Η βέλτιστη έξοδος φόρτισης για το μικρότερο gadget σας είναι 2AMP. Υπάρχουν διαθέσιμα τελευταία Smartphone στις αγορές που υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση PD/QC 3.0. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι το power bank που πρόκειται να αγοράσετε υποστηρίζει τη γρήγορη φόρτιση, διαφορετικά θα χρειαστούν χρόνια μέχρι το Smartphone σας να φορτωθεί πλήρως και να είναι έτοιμο για χρήση.



Ελέγξτε τον διαθέσιμο αριθμό θυρών στο power bank


Ένα power bank με πολλαπλές θύρες φόρτισης, συμπεριλαμβανομένης της θύρας USB Type C (PD/QC) και QC 3.0 σάς επιτρέπει να φορτίζετε 2-3 συσκευές ταυτόχρονα. Έτσι, εάν έχετε μαζί σας πολλά gadget για επικοινωνία ή διασκέδαση, μπορείτε να τα κάνετε ταυτόχρονα. Επίσης, σε περίπτωση που 1 θύρα αποτύχει με την πάροδο του χρόνου λόγω αναπόφευκτων συνθηκών, μπορείτε πάντα να μεταβείτε σε μια άλλη και εκεί να πάτε, το πρόβλημα λύθηκε.



Μείνετε σε αυτά τα power bank κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας


Βεβαιωθείτε ότι το power bank που αγοράσατε αποτελείται από ποιοτικό υλικό και πρέπει να διαθέτει χαρακτηριστικά ασφαλείας για την προστασία των gadget σας από υπερβολικό ρεύμα, υπερθέρμανση και υπερφόρτιση. Τα φτηνά power bank όχι μόνο βλάπτουν τις συσκευές σας, αλλά δεν είναι ασφαλή στη χρήση και τείνουν να μην διαρκούν τόσο πολύ σε σύγκριση με τα premium power banks.



Προτιμήστε το power bank με ενσωματωμένα καλώδια και πολλαπλές θύρες φόρτισης


Τα ενσωματωμένα καλώδια φόρτισης είναι τα πιο κατάλληλα για ταξιδιώτες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο και να μειώσετε την παγίδα των καλωδίων στο σακίδιο σας. Φροντίστε να αγοράσετε αυτό με διαφορετικά καλώδια φόρτισης (τύπου c, lightning, micro usb κ.λπ.) ώστε να είναι συμβατό με όλες τις συσκευές που μεταφέρετε.



συμπέρασμα


Το Power Bank είναι μια βασική πηγή ενέργειας για τη φόρτιση των gadget σας. Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης φορητής τράπεζας τροφοδοσίας είναι η ικανότητά τους να προσφέρουν σταθερή ισχύ σε περιόδους ανάγκης, ειδικά κατά τη διάρκεια ταξιδιού. Σας συνιστούμε να λάβετε υπόψη όλα τα ζωτικής σημασίας σημεία που συζητήθηκαν παραπάνω επιλέγοντας ένα από αυτά προκειμένου να ανταποκριθείτε στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας χωρίς καμία ανησυχία.

3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page