top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαKim Homais

Πώς οι ασύρματοι φορτιστές MagSafe Duo αλλάζουν το παιχνίδι


Τα ασύρματα power banks έχουν αλλάξει το τεχνολογικό παιχνίδι εδώ και αρκετό καιρό και τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα προς τα εμπρός.


Οι Wireless Power Banks MagSafe Duo είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία φόρτισης.


Αντί να μεταφέρετε ένα σωρό διαφορετικά καλώδια τροφοδοσίας για τις διαφορετικές σας συσκευές Apple, μπορείτε τώρα να τα φορτίζετε όλα με ένα MagSafe Duo Wireless Power Bank!


Ποια είναι όμως τα πραγματικά πλεονεκτήματα της χρήσης μιας τέτοιας συσκευής; Αξίζει πραγματικά την επένδυση; Ας μάθουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε στον εκτενή μας οδηγό.


Φόρτιση συσκευών Apple όπως ποτέ πριν


Στο παρελθόν, το τυπικό power bank σας θα μπορούσε να φορτίζει μόνο μία συσκευή τη φορά. Σίγουρα, μπορεί να έχει αρκετή ισχύ για να γεμίσει το iPhone, το iWatch και τη θήκη του AirPod – αλλά θα πρέπει να το κάνετε το ένα μετά το άλλο.


Στην πραγματικότητα, αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει ακόμη και με τους κορυφαίους ασύρματους φορτιστές της Apple.


Πάρτε για παράδειγμα το Apple MagSafe Duo.


Είναι συμβατό με τη σειρά συσκευών Apple, συμπεριλαμβανομένων:

- Η θήκη του Airpod

- iPhone

- Apple Watch

- Και άλλες συσκευές με πιστοποίηση Qi


Ωστόσο, το θέμα εδώ είναι ότι η συσκευή δεν μπορεί να φορτίσει το iPad (επειδή όλα τα μοντέλα δεν υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση) και η όλη ιδέα είναι πολύ περιορισμένη. Ξέρετε πώς είναι η Apple με τις συσκευές φόρτισής της. Αλλά υπάρχουν μερικές εναλλακτικές πλούσιες σε χαρακτηριστικά.


Πώς λειτουργεί?


Η επιστήμη πίσω από τη μεταβιβαστική φόρτιση είναι αρκετά απλή. Όταν συνδέετε το power bank σας στον τοίχο, αρχίζει να αντλεί ρεύμα από την πρίζα. Ταυτόχρονα, αρχίζει επίσης να φορτίζει το τηλέφωνό σας.


Στο παρελθόν, η λειτουργία pass-through εμφανιζόταν όταν το power bank φορτιζόταν πλήρως. Αντί να συνεχίσει να αντλεί ρεύμα από την πρίζα, θα περάσει αυτό το ρεύμα στο τηλέφωνό σας. Αυτό σας επιτρέπει να φορτίζετε και τις δύο συσκευές ταυτόχρονα χωρίς να υπερφορτώνετε την πρίζα.


Στις μέρες μας, ωστόσο, τα σύγχρονα power banks μπορούν πραγματικά να ταιριάξουν με την έξοδο φόρτισης που θα χρειαστεί μια συσκευή κατά τη φόρτισή της, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε υπερβολική ισχύ για τη φόρτισή της ή το αντίστροφο. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πραγματικά τη δυνατότητα να φορτίζετε και τις δύο συσκευές ταυτόχρονα.


Για να το δούμε αυτό, αυτό το power bank μπορεί να φορτίσει ένα iPhone 11 από 0-50% σε μόλις 30 λεπτά!


Αυτό διαχωρίζει τις γενικές, τρέχουσες τράπεζες ισχύος από το νέο κορυφαίο σύγχρονο πρότυπο.


- Υπερθέρμανση

- Βραχυκύκλωμα

- Υπερφόρτιση

- Ηλεκτρικές υπερτάσεις.


Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι συσκευές σας είναι πάντα ασφαλείς, ό,τι κι αν συμβεί.


MagMulti Duo Wireless Power Banks: Το μέλλον της φόρτισης


Οι Wireless Power Banks MagMulti Duo είναι το μέλλον της φόρτισης και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό.


Με την ικανότητά τους να φορτίζουν όλες τις συσκευές σας Apple, τη φορητότητά τους και τις έξυπνες δυνατότητες προστασίας τους, τα power banks MagMulti αλλάζουν το παιχνίδι σχετικά με τη φόρτιση συσκευών Apple.


Έτσι, αν ψάχνετε για έναν νέο τρόπο για να φορτίσετε τις συσκευές σας Apple, το MagMulti είναι ο καλύτερος τρόπος. Και η Veger έχει την τέλεια τράπεζα ισχύος MagMulti για εσάς.

35 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page